KLAR – PARAT – BESTYRELSESSTART

Dato:

januar 25, 2023

Tidspunkt:

5:00 pm

Adresse:

The Penthouse Jessensgade 1, 3. sal Horsens

Eventet er afholdt

Arrangør: The Penthouse

Arrangement detaljer:

  • januar 25, 2023 5:00 pm   -   7:00 pm
Antal billetter 20 (2 tilbage)
TILFØJ TIL DIN KALENDER

Hvad foregår der egentlig inde i et bestyrelseslokale, og hvordan kommer du med indenfor?

Workshoppen består af 5 faste møder i 2023. Vi sætter fokus på hvilke kompetencer du egentlig har med fra dit hidtidige arbejdsliv og andre steder. Alt tæller og kan være relevant for din bestyrelsesprofil. I en tryg arena vil vi give hinanden feedback og hjælpe hinanden på vej. Måske kan du let se, hvad din sidemand er god til, mens hun selv har svært ved at sætte ord på sine egne styrker.

Vi mødes første gang onsdag d. 25. januar kl. 17.00-20.00 hos The Penthouse i Horsens.

Mange opfatter bestyrelsesverdenen som en lukket verden, som kun de få udvalgte har adgang til. Og mange har – ofte ganske ubevidst – et fasttømret billede af, hvad et bestyrelsesmedlem er, og hvad han eller hun kan. Men faktisk er der brug for mange forskellige typer med alle mulige baggrunde og kompetencer i bestyrelseslokalet. Eller rettere sagt bestyrelseslokalerne, for der er også mange forskellige typer af bestyrelser med forskellige formål og behov.

Måske har du allerede været med til et af de spændende foredrag i The Penthouse om bestyrelsesarbejde og er blevet nysgerrig. Nu skal det handle om, hvordan du helt konkret kommer i gang. Vi vil i en ny workshop hjælpe dig i gang med udformningen af et bestyrelses-CV, også kaldet en bestyrelsesprofil. Det første skridt mod bestyrelseslokalet.

Vi glæder os til at skabe et aktivt fællesskab, hvor vi kan inspirere og blive inspireret. Hvis arbejdet i workshoppen resulterer i, at du faktisk får din første bestyrelsespost, skal der selvfølgelig bobler på bordet. Som minimum vil workshoppen kunne give dig afklaring på, om du kunne forestille dig at sidde i en bestyrelse eller et advisory board, enten nu eller på et senere tidspunkt i dit arbejdsliv. 

Så kom og vær med. Styrk dine egne kompetencer, og vær med til at styrke andres kompetencer. Det er vores håb, at du hver gang forlader gruppens møde med fornyet energi og motivation til at tage næste skridt, hvad end det måtte være, sammen med os.

Workshoppen henvender sig både til medlemmer af vores The Penthouse-netværk og andre, som er interesseret i at arbejde aktivt med sin bestyrelsesprofil.

Næste mødegange er

Mandag den 27. marts kl. 17-20

Tirsdag den 13. juni kl. 17-20

Tirsdag den 5. september kl. 17-20

Tirsdag 28. november kl. 17-20

 

Del dette event