Made in Horsens

Dato:

november 17, 2022

Tidspunkt:

11:00 am

Adresse:

The Penthouse Jessensgade 1, 3 sal Horsens Danmark

Eventet er afholdt

Arrangør: The Penthouse

Arrangement detaljer:

  • november 17, 2022 11:00 am   -   3:00 pm
Antal billetter 70 (14 tilbage)
TILFØJ TIL DIN KALENDER

Årets tema for Global Entrepreneurship lyder ”Fra idé til marked”.

Og hos The Penthouse har vi valgt at sætte særligt fokus på kvindelige iværksættere.
Vi har planlagt en spændende dag med inspirerende key note speakers, som på hver deres måde er rollemodeller for kommende iværksættere.
Målet er at vise dig, at der ikke bare er én måde at være iværksætter på.

Vi er klar over, at det muligvis koster en fridag, men ellers er hele arrangementet gratis for dig.

Program for dagen:

Kl. 11:00            Penthouse-talk mellem Christina Linde (Lindes Coffee) og Anette Due Laursen (The Penthouse)
I en samtale på podiet taler Christina og Anette om livet som selvstændig. Christina fortæller om, hvordan hun efter en stressmelding har hængt habitten i skabet og i stedet har investeret i sin egen kaffevogn.
Hun fortæller om de valg hun har truffet, om friheden i livet som selvstændig og om de udfordringer hun har mødt på sin vej. Og om hvordan tingene ikke altid helt går som planlagt på vejen fra idé til marked, og de muligheder der ligger i netop det eller pludselig opstår undervejs.

Kl. 12:00             The Penthouse inviterer på en lækker frokost og en god mulighed for at netværke med andre deltagere.

Kl. 13:00             Penthouse-talk med vores lokale heltinde Trine Ravnkilde. Hun er stifter af Go for it Community – et fællesskab for digitale iværksættere samt virksomheden Go for It Consulting. Hun hjælper sine kunder (typisk mindre erhvervsdrivende) med at pakke deres viden ind i online kurser og produkter og sælge dem i kampagner. I sine unge år ville Trine være rebelsk og være akademiker. Hendes livsbane skulle ikke være iværksætter som resten af sin familie. Men nogle gange sker der bare uforudsete ting. Hør Trines spændende rejse og ups and downs.

Kl. 14.00             Oplæg ved Malene Hegenberger (jordemoder ved Slagelse Sygehus, opfinder af Hegenberger Retractor)
Malene har opfundet en retractor, som gør det lettere at sy kvinders bristninger efter fødslen. Den kom på markedet i 2019, og i starten af 2022 blev hele virksomheden opkøbt.
I sit oplæg tager Malene os med ind til forhandlingsbordet og fortæller om sin oplevelse af overtagelsen og sin nye rolle i firmaet. Hun kommer også ind på vigtigheden af diversitet,
og hvordan det har været for hende at agere i forretningsverdenen med en anden baggrund end den, som den typiske, stereotype iværksætter har.

Kl. 15.00             Mange tak for i dag.

Arrangementet er åbent for alle. Så kig forbi!

Hvis du er soloselvstændig med behov for at have kolleger for en dag. Eller du er lønmodtager eller andet og lidt nysgerrig på vores spændende speakers eller iværksætteri generelt.
Og tag gerne en ledsager med: din veninde, din chef, din mor.

Vi glæder os til at se dig og sammen sætte fokus på og bakke om vores kvindelige iværksættere.

Del dette event