26. november 2021
8:30
The Penthouse Jessensgade 1, 3 sal Horsens Danmark
Bæredygtighed, klima og grøn omstilling er uundgåelige elementer i dagens samfund. Mange af landets største virksomheder er allerede i gang med at gentænke deres forretningsmodel.
Men hvad med de små og mellemstore virksomheder? Hvordan skal de forholde sig til emnet? Kan de overhovedet gøre en forskel? Og hvis ja, hvor skal de begynde?
Til fredagens morgenmøde den 26. november kl. 8.30-9.30 vil vores egen co-worker Karin Hansen fra FoodEfficiency gøre os klogere på begrebet bæredygtighed, og ikke mindst hvilke fordele bæredygtig omstilling kan give din forretning.
Desuden vil Vivi Truelsen fra Hevi sugaring fortælle, hvilken rolle bæredygtighed spiller i hendes virksomhed. Karin og Vivi vil i en dialog afmystificerer og håndgribeliggøre bæredygtighedsfænomenet, og give dig konkrete redskaber til, hvordan du kan vise interessenter, at du arbejder aktivt med en bæredygtig dagsorden.
Vi mødes kl. 8.30 og spiser morgenmad sammen.
Vi slutter af ca. 9.30
Vel mødt 🙂