Hvad er THE PENTHOUSE?

Vi er et eksklusivt kontorfællesskab samt netværksklub på toppen af Horsens.
Vores fornemmeste opgave er at give dig og din virksomhed de optimale rammer og forudsætninger for at lykkedes.

Vores Vision

I The Penthouse vil vi fremme ligestilling i dansk erhvervsliv ved give både mænd og kvinder de optimale rammer for at udleve deres karriereambitioner

Vores Mission

Vores mission er at skabe et miljø, hvor karrieremindede erhvervsfolk og entreprenante iværksættere kan styrke, inspirere og motivere hinanden i et ambitiøst kontorfællesskab og i et kompetencegivende netværk.

Vores Værdier

The Penthouse er funderet på fire kerneværdier.
Alt, hvad vi foretager os og tror på, er centreret omkring disse.

passion

Passion

personlighed

Personlighed

performance

Performance

partnerskab

Partnerskab

Disse fire P’er er vores opskrift på, hvordan vi skaber synergi

Synergi opstår, når du inspireres og motiveres af ligesindede

Synergi opstår, når du bliver en del af et stærkt co-working fællesskab, hvori vi støtter og hjælper hinanden

Synergi opstår, når du udvikler dine kompetencer gennem vores workshops og masterclass’s

Synergi opstår, når du udvider dit professionelle netværk gennem vores netværksklub

Synergi for os er, når vi løfter hinanden, og vores ambitioner til virkelighed

Bag om

The Penthouse

Bag om

Rejsen med The Penthouse begyndte, da vi selv stod overfor, at skulle springe ud som selvstændige. Vi syntes dengang, det var en skræmmende og ensomlig omvæltning. Vi havde svært ved, at finde sparringspartnere og rollemodeller, som kunne guide os ud i det uvisse.
Som iværksætter har vi brug for rollemodeller og fællesskaber, som viser os, hvad vi er i stand til, hvis vi tror på os selv. Desuden manglede vi et fysisk sted, hvor vi kunne se os selv arbejde. Vi ønskede et sted, som kunne afspejle, hvem vi er. Derfor skabte vi The Penthouse med særlig fokus på indretning og “det lille ekstra” som gør, at man føler sig hjemme på sin arbejdsplads.

Det er et fællesskab, hvor vi ligger vægt på, at vi skal spille hinanden bedre, og kunne drage nytte af hinandens ressourcer. Sidst er det et netværk for karriereorienterede kvinder, hvor vi kan inspirere og motivere hinanden, og udvikle os gennem kompetencegivende events, kurser og masterclass’s på et personligt såvel som professionelt plan.

Anette Due Laursen

Anette har arbejdet med salg, markedsføring og organisation i flere store internationale selskaber i Tyskland og Danmark. Omdrejningspunktet i hendes stillinger har altid været at skulle bygge noget nyt op fra bunden. Hun brænder for uforudsigeligheden. Derfor sagde hun også med det samme ja, da Maja luftede hendes tanker omkring at skabe The Penthouse.
Ingen vigtige valg, kan træffes over én nat. Og der skulle også et langt tilløb til, før Anette sprang ud i selvstændigheden som iværksætter. “Man går ikke fra et rigtig godt job og en fantastisk virksomhed, medmindre man ikke længere kan undertrykke ens drømme og virketrang”.
Hendes drive og ild vil hun bruge i netværket og kontorfællesskabet, som inspirator for andre kvinder, som står ved en skillevej. Kan hun motivere bare én kvinde, til at overveje fremtiden som selvstændig, vil det gøre hende rigtig glad og tilfreds.

Anette Due Larsen
Maja Lundgaard Leth

Maja Lundgaard Leth

Maja har arbejdet i den finansielle sektor siden 2004, og etablerede Danish Capital Partners i 2017, da hun var på barsel med sit første barn. Maja har arbejdet i udlandet, og flyttede til Horsens fra en stilling i New York.
Det første år arbejdede Maja med finansiering af bl.a. ”We Work” kontorfællesskaber i London, og syntes ideen omkring fleksibilitet, fællesskab og netværk var genial.
Siden starten af 2017 har Maja arbejdet fra hjemmet i Haldrup, dog med en del kundemøder i København, Århus og Frankfurt.
Maja begyndte i 2020 at lede efter et kontorfællesskab, som netop favner netværksdelen bredt, og som har lækre rammer, hvor der også er plads til kunder, men fandt ikke det tilbud. Og det var begyndelsen på The Penthouse.

You miss 100 percent of the shots you don’t take

vores sponsorer

Sparekassen Kronjylland
Sydbank
Business Horsens